4 бюджетних вживаних авто, у яких необмежений ресурс двигуна

Підпишись на нас:

Нині автомобілі коштують чималих грошей. Це стосується навіть моделей з вторинного ринку. За таких обставин пересічному покупцю найчастіше складно підібрати собі машину, виходячи лише з розміру свого бюджету. Тому моторист з 20-річним стажем розповів про автомобілі, доступні покупцям всього за 300 000 гривень. Їхньою головною перевагою вважається необмежений ресурс двигуна.

Nissan Tiida

Nissan Tiida

Ця модель викликає інтерес лише у невеликої частини автолюбителів, провиною чого є її незвичайний дизайн. У той же час, не можна забувати, що це дуже надійна і добре оснащена машина з великим запасом міцності і високою ліквідністю на вторинному ринку. На сьогоднішній день у цьому бюджеті можна розглянути купівлю такого автомобіля 2008 – 2013 років виробництва у хорошому стані та без якогось суттєвого пробігу.

Volkswagen Jetta

Volkswagen JettaНепоганим варіантом для придбання у цьому бюджеті виглядає цей варіант. Модель отримала привабливий дизайн, гарне технічне оснащення, а також може похвалитися прийнятним за сучасними мірками щодо витрат утриманням. Автомобіль відрізняється високою ліквідністю, повільно втрачає ціну і в цілому може гарантувати тривалий термін експлуатації. Звернути увагу тут можна на Jetta 2009 – 2012 років виробництва у хорошому стані та з пробігом до 200 тисяч км.

Kia Rio

Kia Rio
Одним із найбільш успішних представників бюджетного сегменту, як і раніше, вважається Kia Rio. Це недорогий в обслуговуванні автомобіль із великим ресурсом та гарним оснащенням для свого класу. Крім того, модель у деяких аспектах перевершує своїх прямих конкурентів. Бюджет у 300 тисяч гривень на сьогоднішній день дозволяє розглянути ТЗ у третьому поколінні. Це будуть автомобілі в будь-якій модифікації 2010 – 2015 років виробництва з реальним пробігом в 150-200 тисяч кілометрів.

Ford Focus

Ford Focus
Окрему увагу хотілося б приділити цьому автомобілю, який зарекомендував себе з кращого боку і є, як і раніше, одним із найбільш популярних варіантів на вторинному ринку. Бюджет 300 тисяч гривень дозволяє розглянути покупку Focus в третьому поколінні. Йдеться про модель 2012 – 2018 років виробництва. Правда, тут краще вибирати модифікації з механічною трансмісією, тому що варіанти з АКПП коштують дорожче, а версії на “роботі” показали себе не з кращого боку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: