Toyota випустила електричний скутер для старіючого населення

Підпишись на нас:

Цього тижня було представлено останнє доповнення до серії електроскутерів Toyota C+Walk. Триколісний мобільний скутер називається C+Walk S і призначений для того, щоб допомогти старіючому населенню Японії пересуватися.

Подробиці

У своєму дослідженні Toyota визначила , що люди старше 75 років починають відчувати проблеми після 100 метрів ходьби. Це означає, що частка 75-річних, які виходять на вулицю, на 10 відсотків нижча, ніж відсоток 65-річних.

Toyota C+Walk S

У результаті Toyota прагнула створити скутер, який був би зручним і привабливим. C+Walk S відрізняється елегантним дизайном, різноманітністю кольорів, легким акумулятором, який легко заряджати, і достатньою пам’яттю, щоб користувачі могли впевнено виходити на вулицю.

Toyota C+Walk S

Дизайн був натхненний рештою лінійки Toyota C+, включаючи стоячий скутер C+Walk T і мікрокар C+Pod. Він пропонується в чорному, тепло-сірому, сірому металіку або мідно-слюдяному металіку.

Більш ніж просто елегантний, триколісний дизайн призначений для того, щоб користувачам було легко сідати та виходити з C+Walk S. Це також полегшує спостереження за тим, що відбувається попереду. У той же час під сидінням знаходиться місце для зберігання, достатнього для кошика з продуктами.

Toyota C+Walk S

Керувати скутером легко завдяки простому важелю акселератора, який водій може просто відпустити, щоб уповільнити швидкість. Якщо їм дійсно потрібно пригальмувати в поспіху, є окреме гальмо.

C+Walk S також оснащений розширеними функціями допомоги водієві , як-от система виявлення перешкод, яка сповільнює швидкість скутера до 2 км/год, якщо він помічає щось попереду, чого потрібно уникнути.

Toyota C+Walk S

Система допомагає уповільнити скутер, коли водій повертає в поворот. Так само він може уповільнити скутер на крутому пагорбі, щоб водій не втратив контроль.

Коли всі системи безпеки вимкнено, C+Walk S має максимальну швидкість 6 км/год, що, за словами Toyota, приблизно відповідає швидкості ходьби. З літій-іонним акумулятором скутер може проїхати лише на 12 км за один заряд, але він повністю знімний (важить лише 2,5 кг) і заряджається за дві з половиною години.

Toyota C+Walk S

Ціни на C+Walk S починаються від 498 000 ієн (3823 долари США за поточним курсом обміну), але клієнтам, які хочуть отримати повний набір технологій допомоги водієві, доведеться заплатити 505 000 ієн (3877 доларів США). Тепер скутер можна придбати в дилерських центрах Toyota в Японії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: