Офіційно представлений ​​оновлений бюджетний кросовер ​​Hyundai Creta: ціни та комплектації

Підпишись на нас:

Кілька днів тому стало відомо, що компанія Hyundai незабаром запустить у Бразилії продаж нової Creta. Причому для місцевого ринку був підготовлений трохи змінений кросовер у порівнянні з тим, що продається в Індії. А зараз у Бразилії стартували продажі нової Hyundai Creta 2025 року. Кросовер оцінили у суму, еквівалентну 1,03 мільйона гривень.

Кросовер ​​Hyundai Creta

Довжина корейської моделі, представленої в Бразилії, становить 4330 мм, колісна база досягає 2610 мм. За замовчуванням автомобіль комплектується колишнім турбодвигуном об’ємом 1 літр, який видає до 120 к.с. потужності. Цей агрегат також адаптований під споживання етанолу. Місце 2-літрового “атмосферного” двигуна зайняв ще один турбоагрегат об’ємом 1,6 літра, віддача якого досягає 193 к.с.

Салон ​​Hyundai Creta

Корейський кросовер вийшов у п’яти виконаннях. Стандартно він комплектується шістьма подушками безпеки, 4,2-дюймовим екраном на панелі приладів, тачскрином на 8 дюймів, колісними дисками на 16 дюймів, заднім парктроником, кондиціонером та іншими базовими опціями.

У міру подорожчання Creta має сидіння з обробкою зі штучної шкіри, кліматичну установку, адаптивне дальнє світло, помічника при зміні смуги руху, автоматичне гальмування, розпізнавання велосипедистів, детектор втоми водія, цифрову «приборку», збільшений сенсорний екран тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: