Chery анонсувала бюджетний седан з економним 2-літровим турбодвигуном і з камерою під днищем

Підпишись на нас:

Компанія Chery анонсувала старт продажів нового Arrizo 8. Ця модель надійде на китайський ринок 15 жовтня. За попередньою інформацією, за новий Chery Arrizo 8 2025 запросять близько 650 – 860 тисяч гривень. Настільки висока для такого седана ціна обумовлена ​​як його оснащенням, так і технічними характеристиками: автомобіль став потужнішим.

Arrizo 8

Новинка комплектується 2-літровим турбодвигуном, який у порівнянні зі своїми аналогами відрізняється кращою економією палива. Максимальна потужність двигуна складає 254 к.с. при крутному моменті, в 390 Н*м. Поєднується двигун тільки з 7-ступінчастою роботизованою КПП. Нова версія Arrizo 8 за продуктивністю наздогнала GAC Shadow Leopard R.

Дебют нового Arrizo 8

Седан також придбав покращений мультимедійний комплекс з більш продуктивним процесором: на повне завантаження всіх функцій потрібно всього 2 секунди після запуску двигуна. Автомобіль оснащується здвоєним екраном діагоналлю 24,6 дюйми. Його мультимедіа підтримує понад 20 голосових команд.

Повідомляється, що в комплекті з оновленим седаном запропонують камери з 540-градусним оглядом (тобто одна розташовується під днищем), помічника при зміні смуги руху, адаптивний круїз-контроль на повній швидкості, інтелектуального помічника при керуванні, систему попередження зіткнень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: