В’їхавши в стіну модифікований Ford Mustang ледь не протаранив Lamborghini

Підпишись на нас:

Водію модифікованого Ford Mustang пощастило уникнути травми після аварії маслкара, під час популярного змагання з драг-рейсингу в Сполучених Штатах.

Подробиці

Аварія сталася під час перегонів між Mustang і Huracan, і хоча ми не маємо подробиць про обидва автомобілі, про які йде мова, здається очевидним, що обидва отримали переваги від серії механічних модифікацій, що робить їх значно швидшими, ніж стандартні моделі.

На кадрах, знятих 1320video, видно, що незабаром після початку гонки водій синього Mustang не впорався з керуванням. Задню частину авто заносить перед тим, як автомобіль починає ковзати, прямо на шляху Lamborghini. Потім авто врізається в захисний бар’єр на узбіччі траси, який повністю руйнує його передню частину. Ford зупинився лише після того, як три рази обернувся і тричі вдарився об стіну.

Водій Huracan зміг уникнути пошкоджень, лише натиснувши на педаль гальма, щойно він побачив, що водій Mustang почав втрачати контроль.

Водій Lamborghini також обмежив ймовірність бути протараним своїм суперником, вирушивши трохи пізніше ніж водій Mustang, дозволяючи Ford отримати невелику перевагу. Якби обидва автомобілі перетнули лінію старту й почали прискорюватись одночасно, Mustang міг би з’їхати прямо в бік італійського суперкара.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: