Представлений оновлений ретро-кар Renault R17 із потужним двигуном

Підпишись на нас:

У рамках автосалону, що відкрився у Парижі, відбулася офіційна презентація нового концепт-кара Renault R17. Ця модель оформлена у класичному ретро-стилі. Вона знаменує повернення на ринок ще одного французького хетчбека, який продавався в 1970-х роках. Причому цього разу виробник вирішив зберегти ретро-стиль лише злегка осучаснивши кузов.

Renault R17_

Французька модель відрізняється різкими переходами між окремими деталями інтер’єру. Зокрема, прямий дах ступінчасто переходить у корму, яка трохи витягнута назад. Але на ній розташовується довга світлодіодна смужка, яка замінила собою стандартні ліхтарі. Спереду передбачаються тонкі LED-фари, які також повторюють контури головної оптики, що використовується на старому Renault R17.

Renault R17

У французької новинки довгий і рівний капот. А передня частина кузова начебто загинається під днище. Подібним компонуванням відрізняється і корма. Інтер’єр оформлений у мінімалістичному стилі ретро. Усередині, наприклад, розташовується кілька компактних ніш із приладами. В одну з них винесено невеликий сенсорний дисплей, що нависає над центральним тунелем.

Разом з тим, Renault R17 – це сучасний хетчбек. Його оснастили єдиним електродвигуном, який розташовується ззаду і видає до 270 к.с. потужності. Заявлений запас ходу у французької новинки сягає 400 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: