Chery показала майбутнього бюджетного конкурента Toyota Land Cruiser

Підпишись на нас:

Компанія Chery працює над новим великим позашляховиком, який за габаритами виявиться близьким до японського бестселера Toyota Land Cruiser Prado. Авто вже отримав хоч і неофіційне, але найменування TJ-1. Його дебют може відбутися вже у квітні цього року на автосалоні в Шанхаї, а продаж розпочатиметься до кінця 2023 року.

Подробиці

Позашляховик розташується у бюджетному ціновому сегменті. Днями його вдалося вперше відобразити на дорогах загального користування, причому одразу без камуфляжу.

Chery показала майбутнього бюджетного конкурента Toyota Land Cruiser

Судячи з перших знімків новинки, автомобіль отримає брутальний зовнішній вигляд з масивними решітками радіатора і 2-рівневою головною оптикою. Дверні ручки TJ-1 будуть приховані в кузові, а задні ліхтарі об’єднані в загальний кластер.

Усередині автомобіля передбачать цифрову комбінацію приладів та великий 14,8-дюймовий дисплей мультимедійної системи.

Chery показала майбутнього бюджетного конкурента Toyota Land Cruiser

Крім того, для покупців моделі будуть доступні бездротова зарядка для смартфонів та проекційний екран, а також система розпізнавання облич, водійський асистент рівня 2+, підігрів, вентиляція та масаж сидінь.

Комплектувати машину збираються як бензиновим двигуном, так і плагін-гібридною силовою установкою. Першим виступить 1,6-літровий двигун, агрегатований 7-швидкісним роботом з двома зчепленнями. Найбільш економічний варіант отримає зв’язок півторалітрового турбомотора та електричного агрегату.

Довжина машини складе 4515 мм, ширина – 1865 мм, висота – 1680 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2675 мм.

Таким чином, новинка Chery виявиться трохи компактнішою, ніж її японський візаві в особі LC Prado, але коштуватиме набагато дешевше. Попередня ціна цієї моделі становить 100 тисяч юанів або трохи більше 13 000 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: