Новий KIA EV3 виявився дешевшим за Toyota C-HR і більш економний в утриманні

Підпишись на нас:

Новий електрокросовер KIA EV3 2025 готовий перевернути уявлення про доступність «зелених» автомобілів на європейському ринку. Цей компактний SUV виявився не тільки дешевшим за свого популярного конкурента Toyota C-HR, але й перевершує його за багатьма параметрами. Судячи з усього, KIA робить мрію про електрокар за ціною звичайного автомобіля з ДВЗ на крок ближче.

Так в Іспанії KIA EV3 можна придбати за ціною еквівалентною 1 000 060 гривень з урахуванням субсидій. Для порівняння, гібридний Toyota C-HR у базовій комплектації тут же обійдеться мінімум у 1 230 000 гривень. При цьому корейський електрокар не поступається японському конкуренту в розмірах, а за потужністю перевершує його. Базова версія EV3 розвиває 204 к.с., у той час як C-HR задовольняється тільки 140 “конячками”.

Головна перевага KIA EV3 – запас ходу. Навіть у початковій комплектації він здатний проїхати 436 км без підзарядки. А топова версія з батареєю збільшеної ємності може похвалитися показником 605 км. Це значно більше, ніж у багатьох дорожчих конкурентів. До того ж, EV3 підтримує швидке заряджання, що дозволяє швидко заповнити запас енергії в далеких поїздках.

KIA EV3 не тільки економічніше в експлуатації, а й простіше в обслуговуванні порівняно з гібридними та бензиновими аналогами. А нульовий рівень викидів гарантує власнику максимальні пільги під час пересування містом. Схоже, KIA знайшла ідеальний баланс між ціною, характеристиками та екологічністю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: