До об’єктивів камер потрапив Range Rover Sport з запасом ходу 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Прототип нового Range Rover Sport Electric 2025 в черговий раз був помічений під час тестових випробувань. Спортивний позашляховик британського бренду, який є одним із найрозкішніших у лінійці, випробовують біля траси Нюрбургринг. Зазначимо, що Range Rover працює одразу над трьома «зеленими» моделями. Першою стане Range Rover Electric, за ним буде версія з приставкою Sport.

Range Rover Sport Electric_

Вони почнуть вступати до дилерських центрів 2025-го. Через рік модельний ряд поповниться новим електричним Velar. Але поки що на тестах помічено Range Rover Sport Electric. Прототип не прихований захисним камуфляжем. Про те, що це саме електрична модель, свідчить відсутність вихлопних труб і попередження про небезпеку ураження струмом на лівій стороні заднього крила. При цьому дизайн машини такий самий, як у актуальної версії позашляховика.

На знімках можна побачити, що всередині встановлений звичайний трубчастий каркас безпеки, який прототипи використовують як захист водіїв під час випробувань. Варто зазначити, що сама модель поки що не була анонсована виробником. Тому її випуск може бути відкладений до другої половини 2025 року, щоб «старший брат» позашляховика зміг завоювати прихильність покупців. У рух новинка наводиться за допомогою двох електромоторів з віддачею понад 550 к.с. Дальність ходу має становити понад 500 км. Автомобіль отримає систему відключення переднього двигуна для максимізації енергії, що міститься в АКБ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: