Як спростити паркування в гаражі за допомогою тенісного м’яча

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що оснащення сучасних машин досягло висот, у користуванні досі є значна кількість старих моделей. Та й не всі нові автомобілі комплектуються камерами заднього виду та парктрониками. Але досвідчені водії вже знайшли вихід в цій ситуації. Допомогти з паркуванням може звичайний тенісний м’яч.

Для початку зазначимо, що цей спортивний атрибут може допомогти з паркуванням у власному гаражі. І коштує він набагато дешевше за камери і парктроніки, які з багатьма новими машинами йдуть як додаткова опція. Достатньо розмістити м’яч у потрібному місці, щоб він торкався капота або лобового скла в той момент, коли ТЗ знаходиться в оптимальному положенні.

За допомогою цього лайфхака водії позбавляться необхідності постійно виходити з салону машини, щоб перевірити, яка відстань залишилася до перешкоди. Сам м’ячик потрібно прикріпити до стелі гаража. Примітно, що ця дія не вимагає особливих навичок. Підвішується м’ячик так, щоб під час паркування він торкався транспортного засобу, коли воно опиняється в потрібній точці. Якщо гараж розрахований на кілька транспортних засобів, можна розмістити на стелі кілька цих атрибутів. Насамкінець варто сказати, що вважати цей лайфхак застарілим не варто. Адже це вже перевірений метод. М’ячик не вимагає електрики, він не зламається, а його покупка не змушує витрачати значну грошову суму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: