Kia готує до виходу новий хетчбек для заміни Ceed: чергові фото розкривають несподівані подробиці

Підпишись на нас:

Компанія Kia минулого року представила концепт нового електричного хетчбека EV4. Приблизно в той же час дебютував новий K4, який, за інформацією, що поступає, замінить Ceed. Однак зараз з’явилася інформація про те, що Kia EV4 2026 буде іншим автомобілем. Тобто даний електрокар вже не виступає як пряма заміна Ceed в майбутньому.

Новий Kia EV4

Про це свідчить серія знімків із випробувань, на які було відправлено корейську модель. Автомобіль тестують мокрими осінніми дорогами Європи. Тобто зараз, мабуть, Kia тестує стійкість своєї новинки під час експлуатації на слизькій поверхні. Хетчбек все ще прихований камуфляжем. Проте крізь нього проглядаються окремі деталі екстер’єру. Саме вони свідчать, що EV4 не буде схожим на Ceed. Єдине, що спільного між корейськими моделями це силует кузова.

Оновлений Kia EV4

Електрохетчбек укомплектували світлодіодною оптикою, яка встановлена ​​вертикально як ззаду, так і спереду. Капот досить різко опускається вниз у місці, де у машин з ДВЗ розташовується решітка радіатора. А передній бампер доповнюється великим повітрозабірником.

Відомо, що Kia трохи спростить майбутній EV4, прибравши підтримку надшвидкої зарядки для зниження собівартості автомобіля. Очікується, що хетчбек отримає електромотор потужністю не менше 204 к.с. А запас ходу новинки перевищує 600 кілометрів. Автомобіль дебютує у середині 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: