На виставці у Празі президенту Чехії показали канадський панцерник Roshel Senator

Канадська оборонна фірма Roshel продемонструвала свій автомобіль Senator Mine-Resistant Ambush Protected (MRAP) на виставці Future Forces 2024 у Празі, Чехія, привернувши значну увагу оборонної спільноти.

Підпишись на нас:

Серед відомих відвідувачів першого дня був президент Чехії Петр Павел, який уважно вивчав на інноваційний дизайн автомобіля.

Senator MRAP, адаптивна та універсальна платформа, призначена для захисту військового персоналу в умовах високого ризику. Його броня та передові технічні системи забезпечують підвищену живучість проти мін, саморобних вибухових пристроїв (IED) і стрілецької зброї.

Roshel Senator і президент ЧехіїПід час візиту Президента Павла поінформували про сучасні засоби безпеки автомобіля. Згідно з джерелами в галузі, президент висловив інтерес до технічних новинок, спрямованих на захист як екіпажу, так і піхоти під час розгортання:

«Senator MRAP відображає найновіші оборонні технології, пропонуючи критично важливий захист у небезпечних умовах», — заявив представник Roshel.

Roshel Senator і президент Чехії

Очікується, що машина, яка вже була розгорнута в зонах військового конфлікту, приверне додатковий інтерес з боку європейських сил оборони, враховуючи її передові захисні можливості та адаптованість до різних профілів місій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: