Українська компанія показала унікальний тролейбус на водневому паливі

Підпишись на нас:

У Києві вперше показали нову модель тролейбуса з водневими установками авторства компанії “Політехносервіс”. Церемонія презентації відбулася на міській комунально-транспортній виставці.

Подробиці

Ці тролейбуси оснащені передовими технологіями і демонструють прагнення українських розробників впроваджувати сучасні рішення в громадському транспорті.
У Лондоні вже використовуються щоденні автобуси H2.City Gold на водневих елементах. Виробник машин із 400-кілометровим запасом ходу – португальська компанія CaetanoBus.

Іншим прикладом громадського транспорту на водні є японські автобуси Sora від компанії Toyota, презентовані 2020 року.

Одна з особливостей нових тролейбусів “Політехносервісу” – можливість управління окремими функціями за допомогою спеціальних кнопок для пасажирів. Зазначається, що на випадок форс-мажорів на кшталт протікання даху або поганого самопочуття водія громадяни, які перебувають у салоні, зможуть зупинити рух.

Технологія водневих двигунів, що застосовується в подібних транспортних засобах, заснована на електрохімічній реакції, під час якої водень взаємодіє з киснем під високим тиском. Це дає змогу тролейбусам виробляти електрику під час руху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: