З’явилися перші фото нового компактного кросовера Kia: характеристики та оснащення

Підпишись на нас:

Компанія Kia раніше оголосила, що незабаром запустить на одному з європейських автозаводів виробництво нового компактного електрокросоверу EV2. Але прототип цієї моделі тільки зараз помічено на дорогах загального користування. Новий Kia EV2 2025 року поки що прихований захисним камуфляжем. Водночас про корейську модель вже відомі деякі подробиці, у тому числі про технічне оснащення.

Повідомляється, що це буде недорогий електрокросовер. Але корейська модель також вийде у «зарядженому» виконанні. Технічні характеристики поки що не озвучені. За попередньою інформацією, запас ходу у корейської моделі досягне 480 кілометрів, що більше, ніж у деяких однокласників. Швидше за все, новинку запропонують у моноприводному виконанні.

Поки що відомо, що Kia EV2 продаватимуть на європейському ринку. Автомобіль вийде в тому ж кузові, що й інші електрокари корейської марки. Зокрема, EV2 отримає досить велику головну оптику з вертикальною орієнтацією, а автомобіль буде відрізнятися квадратними формами.

Kia EV2

Дизайн інтер’єру, ймовірно, також скопіюють у інших електрокарів Kia. Це означає, що всередині розмістять великий екран, що поєднує мультимедійний тачскрін та віртуальну панель приладів. За габаритами EV2, можливо, можна порівняти з кросоверами Sonet або Seltos. Точну дату презентації ще не озвучено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: