Рідкісний 78-річний автомобіль знайшли в контейнері і вперше за 30 років помили

Підпишись на нас:

Заснована в 1852 році компанія Studebaker була однією з небагатьох, яка успішно налагодила виробництва автомобілів у 20 столітті. На жаль, компанія пережила важкі часи після Другої світової війни і зрештою розвалилася в 1967 році. Незважаючи на це, вона все ще надихає віддану групу ентузіастів, які були б у захваті від того, як цю машину миють уперше за 30 років.

Подробиці

Як повідомляє WD Detailing на своєму YouTube-каналі, власник зберігав цей Studebaker Champion 1955 року в транспортному контейнері в 1993 році. Вкрита 30-річною брудом машина є домом для величезного осиного та мишачого гнізда.

Створене Реймондом Лоуі жовто-біле купе спочатку оснащувалося шестициліндровим двигуном з плоскою головкою. Власник показує команді WD Detailing фотографію, на якій він керує ним багато років тому, будучи набагато молодшим чоловіком. Він надзвичайно щасливий, коли бачить, як його авто витягли з транспортного контейнера.

Команда негайно транспортує машину в цех і починає її прибирати. Відразу стає очевидним, що Studebaker у дуже гарній формі. Незважаючи на це, інтер’єр один із найгірших, які вони коли-небудь чистили через нашестя мишей. Вони вирішують спочатку впоратися з цим, щоб позбутися жахливого запаху.

Якщо перейти до зовнішнього вигляду, то дуже приємно бачити, як бруд змивається, а фарба та хром знову сяють. Корпус напрочуд презентабельний і без іржі, за винятком дрібних подряпин і поверхневої іржі. Він має приємну патину, яку можна зберегти та насолоджуватися нею. Або, це не займе багато, щоб підготувати та перефарбувати кузов, якщо хтось захоче піти цим шляхом.

Нарешті Studebaker чистий. Неймовірно, наскільки по-іншому виглядає автомобіль після кількох днів і великої кількості роботи проведеної з ним. Власник теж не може в це повірити, і був помітно зворушений, коли побачив це, сказавши: «Цей хром виглядає краще, ніж 30 років тому!»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: