Subaru за кілька днів до дебюту анонсувала новий «заряджений» BRZ Special Edition

Підпишись на нас:

У компанії Nissan у 1999 році з’явився свій унікальний колір, який вона використовувала для спеціальних версій своїх моделей. Йдеться про фіолетовий відтінок Midnight Purple I. Як стало відомо, тепер аналогічний колір є у Subaru. Зокрема, днями на тизері Subaru BRZ 2025 було показано у версії Special Edition саме у такій гамі. Щоправда, назва у неї трохи інша – Galaxy Purple.

Вартість моделі у стандартному виконанні починається від 1 244 000 гривень. У спеціальній модифікації вона пропонуватиметься за ціною від 1 460 000 гривень. Варто зазначити, що офіційних коментарів щодо появи нового відтінку поки не надходило. При цьому на офіційному тизері автомобіль має саме цей відтінок. Навіть затемнене тло не приховує його. Нагадаємо, що дебют моделі у цьому виконанні відбудеться на техаському фестивалі Subiefest у Далласі, який відкривається за кілька днів.

Subaru BRZ Special Edition буде доступний не тільки у фіолетовому кольорі, але і з 18-дюймовими колісними дисками зі сріблястою обробкою. Крім цього, автомобіль має сіру прострочку на кермі, дверних панелях та багажнику, яка є ексклюзивними для цього класу. Передні сидіння стануть ще зручнішими. У оснащенні також значаться кнопка стартера STI та алюмінієва ручка перемикання передач.

Автомобіль також отримав кілька покращених характеристик. Буде зібрано лише 500 екземплярів моделі. Автомобіль отримає 2,4-літровий опозитний двигун на 228 кінських сил. Щодо початку продажів, то вони будуть розпочаті на початку наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: