Hyundai планує використовувати в своїх авто акумулятори Samsung SDI

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai робить серйозні кроки щодо того, щоб зробити свої моделі більш технологічними. У ЗМІ з’явилася інформація, що Genesis GV90 2026 може отримати призматичні акумулятори Samsung SDI. Варто зазначити, що ця технологія поки що не використовувалася для електромобілів Genesis. Це буде перший досвід запровадження такої інноваційної розробки.

Якщо плани компанії не зміняться і модель отримає такого формату батарею, то це виведе Genesis на перший план у автомобільному світі, що розвивається. Причому призматичні акумулятори Samsung SDI першим отримає GV90. До цього марка використовувала модулі від SK On та LG Energy Solutions. Перехід на призматичні акумулятори Samsung SDI не тільки розширює асортимент постачальників, а й підвищує продуктивність, надійність та безпеку автомобілів.

З оновленням GV90 також має отримати передові елементи дизайну та інноваційні технології, за рахунок чого планується серйозно підвищити інтерес до моделі. У концепції підкреслюється елегантна естетика разом із розширеною функціональністю. GV90 будується на новій платформі aseM від Hyundai, яка по суті є покращеною версією архітектури E-GMP. У новому виконанні пропонуються більш привабливі показники продуктивності, збільшений запас ходу та підвищена ефективність. Прем’єра Genesis GV90 очікується в 2026 році, але точніші терміни поки не розкриваються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: