Новий кросовер Chevrolet став популярною альтернативою Toyota RAV4

Підпишись на нас:

Equinox (2025) від “Шевроле” викликав ажіотаж серед покупців відмінним поєднанням функціональних можливостей і цінової доступності, запевняють опитані виданням Carscoops учасники ринку. Це авто позиціонується як конкурент тойотівського RAV4.

Новий "бюджетник" Chevrolet спровокував фурор серед покупців

Успіх новинки призвів до зростання фінансових показників концерну GM за підсумками III кварталу (+$3,1 млрд чистого прибутку, до $48,8 млрд). Така динаміка посприяла подорожчанню акцій автогіганта на 10%, наголошується в публікації.

Розробники відносять Chevrolet Equinox (2025) до компактних кросоверів, незважаючи на вельми представницькі габарити за довжиною/шириною/висотою/колісною базою, які становлять 4,65*1,9*1,71*2,73 м. Любителі естетики хвалять авто за шикарний зовнішній вигляд з різкуватими лініями і великими елементами.

Equinox (2025) у базовому виконанні обладнаний 175-сильним бензиновим мотором на 1,5 л. з чотирма циліндрами та системою безпеки Chevy Safety Assist з опцією екстреного автогальмування, функцією сповіщення про лобове зіткнення та асистентом для утримання в смузі руху.

Мінімальна вартість Equinox (2025) починається з позначки $29 995.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: