Kia опублікувала перші офіційні фото Sportage нового покоління незадовго до дебюту

Підпишись на нас:

У середині жовтня з’явилася інформація про те, що офіційна презентація Kia Sportage 2025 нового покоління відбудеться в листопаді. Автомобіль, ймовірно, дебютує у рамках спеціального заходу. На користь цього свідчить той факт, що кросовер планують представити у Південній Кореї. Наразі Kia опублікувала перші тизери новинки.

Тизерні фото Kia Sportage

Представлені зображення частково відкривають зовнішність кросовера. Автомобіль дійсно пережив масштабну модернізацію принаймні зовні. Корейська модель отримала нову оптику. Спереду розміщені тонкі світлодіодні смужки, які, судячи з тизерів, прокладені вздовж периметра більших фар. Задні ліхтарі також доповнюються LED вогнями. Радіаторні грати виросли в розмірах, а їх малюнок складається дрібними горизонтальними планками. Тобто, дизайн для Sportage компанія Kia скопіювала зі своїх електрокарів.

Kia Sportage 2025

Ймовірно, салон також буде перероблений у стилі електричних моделей. Зокрема вже відомо, що кросовер оснастили великим вигнутим дисплеєм.

При цьому технічно новий Sportage буде копією Hyundai Tucson, з якою корейська модель ділить платформу. Це означає, що кросовер запропонують із кількома бензиновими та турбодизельними моторами. Також буде щонайменше одна гібридна модифікація.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: