Sandero популярніший за Tesla Model Y на ринку Європи

Підпишись на нас:

З весни поточного року продаж моделей від компанії Тесла на європейському ринку знизився. Найбільшим попитом користувався бюджетніший варіант від Dacia. Йдеться про хетчбек Sandero. Проте перший місяць осені став для північноамериканського бренду більш прибутковим. Зокрема, електричний кросовер Tesla Model Y зміг зайняти перший рядок за підсумками продажу.

Такими даними поділилися експерти агентства “Автостат”, посилаючись при цьому на звіт дослідницької компанії JATO Dynamics. Так, згідно з наданою інформацією, за вересень у Європі було продано 28 876 кросоверів Tesla Model Y. Другий рядок зайняла модель від Renault. За цей місяць дилерам вдалося продати на три відсотки більше автомобіля Clio, що характеризується цифрою 20 708 одиниць. При цьому Dacia Sandero, який до цього протягом кількох місяців був лідером продажів, зміг посісти лише третє місце в ТОПі. Його обрало 18 960 покупців. За вересень його рівень реалізації знизився на два відсотка.

Відразу за ним розмістився Volkswagen Tiguan, продаж якого, до речі, збільшився на тридцять відсотків. У звіті вказано цифру в 17 670 проданих авто. П’ятий рядок рейтингу дістався Kia Sportage, який купили 16 697 європейських покупців. Цей результат також демонструє підвищення рівня продажів на 15 відсотків. Крім цього, попит у Європі мали такі моделі, як Peugeot 208, Volkswagen Golf, Toyota Yaris Cross, Volkswagen Polo і Ford Puma.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: