4 бюджетних вживаних авто, які служать довше за автомобілі з салону

Підпишись на нас:

Знайти хороший автомобіль з пробігом за 300 тисяч – не складно. Інша річ, що це не буде машина з мінімальним пробігом, адже розцінки на транспортні засоби за останні роки сильно зросли. Даний бюджет виглядає солідно, але краще звернути увагу на простіші моделі. Так, власник дилерського центру назвав 4 авто в даному ціновому сегменті, які прослужать довше за нові.

Chevrolet Cruze

Експерти назвали модель Chevrolet, купівля якої на вторинному ринку пов'язана з гігантськими витратами

Багатьом автолюбителям дана модель припала до душі, через що, навіть незважаючи на відхід бренду з ринку, продовжують приганятися такі транспортні засоби з-за кордону. Щоправда, у новіших модифікаціях. Машина вийшла справді цікавою, надійною та практичною. У той же час, вона не позбавлена ​​комфорту і адекватного оснащення. При бюджеті в 300 тисяч можна розглянути Cruze у першому поколінні 2011-2014 років виробництва в дуже хорошому стані та в будь-якій модифікації.

Mazda 3

Mazda 3

Досить непогано в цьому бюджеті виглядає дана модель, яка зарекомендувала себе з кращого боку і продовжує користуватися стабільним попитом, що пов’язано з вдалим першим поколінням. Щоправда, щодо бюджету в 300 тисяч, то за ці гроші вже можна буде розглянути Mazda 3 у другій генерації. Це доволі надійне авто з великим ресурсом і високим рівнем комфорту, яке при цьому отримало приємнішу і сучаснішу зовнішність. Зупинитись можна на моделях 2010 – 2012 років виробництва.

Kia Rio

Kia Rio

З бюджетом у 300 тисяч гривень не можна оминути і представників класу B. Тут можна розглянути будь-які варіанти, але краще зупинитися саме на Rio, враховуючи, що це один із найкомфортніших представників класу. Автомобіль добре укомплектований, надійний і дозволяє витрачати на утримання мінімум коштів. На сьогоднішній день зупинитися можна на моделі у третьому поколінні 2013-2014 років виробництва у хорошому стані та практично у будь-якій модифікації.

Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta

Дуже цікавий автомобіль, який отримав значно менше уваги на тлі свого прямого конкурента та співплатформника Octavia. У той же час, не можна не відзначити, що це ресурсна і добре укомплектована машина для повсякденного використання. На сьогоднішній день у бюджеті до 300 тисяч гривень можна розглянути Jetta 2008 – 2011 років виробництва в непоганому стані і без будь-яких нарікань до технічної частини, а також проблем по кузову.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: