Новий кросовер Chery: дизайн схожий на Land Rover і витрата палива 1,29 л на 100 км

Підпишись на нас:

Нещодавно з’явилася офіційна інформація про те, що кросовер Chery Tiggo 7 2024 скоро вийде у двох нових окремих версіях. Йдеться про модифікації PLUS та High-Energy, які будуть представлені на ринку Китаю 1 листопада цього року.

Tiggo 7 PLUS отримає більш агресивний та сучасний дизайн з великими центральними ґратами з точково-матричним візерунком. Фари в цій модифікації безпосередньо з’єднуються з радіаторними гратами, створюючи цілісний вигляд, а змінена форма бічних повітрозабірників посилює спортивний стиль автомобіля. Крім того, було вдосконалено зовнішній вигляд вікон третього ряду. Усередині Tiggo 7 PLUS збереже двоекранну конфігурацію. Дана модифікація буде оснащуватися трьома моторами на вибір: два півторалітрові ДВЗ на 156 і 185 к.с. відповідно, а також 1,6-літровий агрегат, який розвиває 197 коней.

Tiggo 7 High-Energy

Tiggo 7 High-Energy має подібність до дизайну Land Rover, а також може похвалитися спортивними акцентами. Він має окремі фари, що розташовані нижче на автомобілі. Салон у цієї варіації зовсім інший. Там знаходиться окремий великий монітор мультимедіа з вертикальним орієнтуванням та тунель у стилі останніх моделей лінійки Li (L6, L7, L8 та L9). Ця варіація пропонується із гібридною системою, яка скорочує витрату палива до 1,27 л/100 км. Як трансмісія використовується «автомат». Доступний лише передній привід.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: