Оновлена Subaru Impreza: мінімальні зміни з незмінним цінником

Підпишись на нас:

Компанія Subaru представила оновлений варіант хетчбека Impreza. Японська модель у цьому виконанні запропонована американському ринку, де її оцінили у мінімальні 1 млн 22 тисячі гривень. Тобто нова Subaru Impreza 2025 року залишилася одним із найвигідніших автомобілів серед тих, що зараз продаються в США. На американському ринку середня ціна нової машини вже досягла позначки 2 млн 71 тисячі гривень.

У порівнянні з попередньою версією нова Impreza подорожчала лише на 24 тисячі гривень. Але зміни, внесені виробником, були мінімальними. Як і раніше, японська модель продається на американському ринку у трьох виконаннях. За замовчуванням автомобіль оснащений 2-літровим двигуном без наддувів, максимальна віддача якого досягає 152 к.с. Хетчбек також отримав технологію допомоги водію Subaru EyeSight, світлодіодні фари, двозонний клімат та два 7,0-дюймові сенсорні екрани для інформаційно-розважальної системи та клімат-контролю.

Оновлений Subaru Impreza

У середній комплектації з’являються литі диски на 16 дюймів та спортивна підвіска. Також у цій версії варіатор доповнюється ручним режимом керування. Усередині є 11,6-дюймовий сенсорний екран.

На вершині розташувалася версія з 2,5-літровим двигуном, що видає до 182 к.с. У цій комплектації можна знайти покращені світлодіодні фари, оздоблення в стилі вуглецевого волокна, шкіряне кермо та сидіння з кращою бічною підтримкою. Опціонально можна замовити преміальну акустику.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: