Tesla знову відклала повернення Roadster на ринок, але ціни на новинку вже відомі

Підпишись на нас:

У рамках заходу, на якому американська компанія озвучила свої плани на найближче майбутнє, стало відомо, що повернення Tesla Roadster 2025 року на ринок знову відкладається. І це за умови, що виробник уже почав приймати попередні замовлення на цю модель, оцінивши її практично у майже 200 000 доларів. Така висока вартість обумовлена ​​обіцяними характеристиками.

Roadster_

Нагадаємо, що повернення Roadster на світовий ринок було анонсовано ще 2017 року. Однак, зараз американська компанія знову перенесла терміни запуску виробництва електрокара. Своє рішення керівництво Tesla пояснило змінами планів розвитку модельного ряду. Зокрема, американська компанія має намір зосередитися на запуску виробництва найважливіших моделей типу автономного Robotaxi.

Roadster

Про новий Roadster другого покоління поки що відомо мало. Глава американської компанії пообіцяв, що це буде високопродуктивний спорткар із великим запасом ходу. Не виключено, що новинка виявиться потужнішою за Model S Plaid, яка зараз видає до 1002 к.с. Цей автомобіль оснащується трьома електромоторами та набирає 100 км/год за 1,9 секунди.

Очікується, що Roadster розділить низку конструктивних рішень із Model S. Вже оголошено, що новинка також вийде у тримоторному виконанні. Сукупний крутний момент може досягти 10000 Н*м.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: