Дорогий суперкар від Bentley перетворили на позашляховик

Підпишись на нас:

Porsche 911 Dakar, який може їздити будь-куди, отримав величезний успіх серед клієнтів і критиків, і навіть Lamborghini спробувала перетворити свій спортивний автомобіль Huracan на «позашляхову зброю», назвавши результат Sterrato. Але є один розкішний продукт VW Group, який здавався б очевидним кандидатом на відвідування перегонів в Дакарі, хоча чомусь цього не сталося.

Подробиці

Bentley Continental GT – британський автомобіль Grand Touring, який щойно відсвяткував своє 20-річчя. Можливо, Bentley вважає, що на бездоріжжі Conti був би надто близький до SUV бренду Bentyaga, але враховуючи, що нинішня одержимість ринку кросоверами настільки сильна, що навіть Ferrari не змогла б більше стримуватися, ми були б здивовані, якби протягом наступних кількох років Bentley не випустила кросовер Continental.

Однак принаймні один власник Bentley не міг чекати так довго. Купе Continental GT Speed ​​2008 року випуску, яке зараз продається на аукціоні Collecting Cars, було перероблено в стилі позашляховиків і виглядає трохи дико для Манхеттена, але на своїй батьківщині в Дубаї – найбільш лаконічно.

Проста біла фарба компенсується величезними подовжувачами колісних арок із вуглецевого волокна, які покривають 20-дюймові колеса, обтягнуті шинами Pirelli Scorpion Verde, хоча сюди можна було б поставити і більш агресивну гуму для ефектного вигляду запасного колеса, яке розмістили по верху авто. Звісно, ​​пневматичну підвіску допрацювали, щоб звільнити додатковий дорожній просвіт, а також є повний захист днища, змінена решітка переднього бампера та водонепроникне роз’ємне з’єднання для подорожей кемпінгом у пустелі.

Звичайний 6,0-літровий W12 від Continental GT у 2008 році мав потужність 552 к.с., а нещодавно представлені версії Speed ​​були збільшені до 600 к.с., зменшивши час розгону до 96 км/год із 4,6 до 4,3 секунд. Але власник цього автомобіля стверджує, що тепер він розвиває «до» 690 к.с., що має допомогти компенсувати додаткову вагу всього цього навісу, прив’язаного зовні.

Bentley Continental GT

І все це позашляхове обладнання може змусити вас очікувати, що інтер’єр буде мінімалістичним, як у гонщика з ралі «Дакар» , хоча насправді все навпаки. Яскраво-помаранчева стьобана шкіра з зеленими акцентами покриває кожну поверхню, а GT все ще зберігає передні та задні датчики паркування, двозонний клімат-контроль та весь інший розкішний комплект, який ви очікуєте від Continental.

Bentley Continental GT Bentley Continental GT

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: