Geely і Volvo анонсували бюджетний і великий кросовер Lynk&Co 08

Підпишись на нас:

У 2016 році компанії Geely та Volvo об’єднали зусилля, створивши новий суббренд Lynk & Co. Первісток цієї марки дебютував через рік і отримав числовий індекс 01. Згодом до «одинички» приєднався ще один «паркетник» під назвою 02, а також седан 03, після яких були представлені моделі 05, 06, 09.

Тепер настав час прем’єри кросовера 08, який спроектували на модернізованій платформі CMA 2.0.

 Lynk&Co 08

З точки зору габаритів це великий позашляховик. Його довжина склала 4820 мм, ширина – 1915 мм, висота – 1685 мм, а розмір колісної бази дорівнював 2848 мм. Таким чином, за розмірами “вісімка” буде порівнянна з моделями Changan Uni-K та BYD Tang.

 Lynk&Co 08

Автомобілю дістався новий фірмовий стиль марки, але вже з відомими рисами. Йдеться про цікаво виконані ДХО, а також незвичайні задні ліхтарі у вигляді куточків, «насаджених» на кузов.

Усередині машини, як і передбачалося, розташували великий тачскрін планшетного формату (15,4-дюйми), а також велику 12,3-дюймову цифрову комбінацію приладів. Крім того, є в Lynk & Co 08 і проекційний дисплей.

 Lynk&Co 08

Технічну сторону моделі розробники поки що не розкривають. З того, що відомо офіційно – Lynk & Co 08 буде гібридом, що підзаряджається, з силовою установкою з сімейства Lynk E-Motive на базі бензинового півторалітрового мотора. Задня підвіска кросовера виявиться багатоважільною.

Всі подробиці про новинку обіцяють розкрити вже у квітні на автосалоні в Шанхаї (Auto Shanghai 2023).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: