Українські інженери створили унікальну бойову машину

Підпишись на нас:

Українські інженери з команди VLOS будують нову бойову машину, яка кардинально відрізняється від усіх, що були розроблені раніше. Усі транспортні засоби виготовляються за рахунок пожертвувань людей та компаній. Ви також можете підтримати цей проект за посиланням.

Подробиці

Як повідомляє YouTube-канал «Big Test», нова машина призначена для підтримки мобільності піхоти, стрільби з непрямого наведення, матеріально-технічного забезпечення та запуску ракет.

Українські інженери створили унікальну бойову машину

2-тонний транспортний засіб може перевозити вісім осіб і вміщує дві носилки для евакуації поранених і, швидше за все, зможе пережити майже будь-який сценарій кінця світу, який ви можете собі уявити.

Легка тактична машина оснащена броньованою кабіною з підвищеною балістичною та протимінною стійкістю. Він забезпечує чудову позашляхову маневреність і продуктивність для спеціальних операцій і експедиційних сил.

Українські інженери створили унікальну бойову машину

Новий багі проходить низку випробувань та доопрацювань перед постачанням до Збройних Сил України. Раніше команда VLOS вже передала військовим понад 70 легких позашляховиків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: