3-річний малюк їздить на суперкарах за півмільйона доларів і катається на мотоциклі (відео)

Підпишись на нас:

Не всі трирічні діти однакові. Дехто з них є вундеркіндами з математики, здатними виконувати неймовірно складні обчислення в своїй голові, інші можуть грати на фортепіано краще за дорослого з 40-річним досвідом, а деякі дошкільнята просто блискуче дріфтують в суперкарах за півмільйона доларів.

Подробиці

Один трирічний малюк Зейн Софуоглу з Туреччини полюбляє спалювати гуму. Можливо, ви раніше бачили відео, на якому він їздить на червоному Ferrari SF90 по картингу, і навіть незважаючи на те, що він їде повільно, це вражає.

Але він точно не шкодував авто у своєму останньому відео в Instagram. Пристебнувшись до свого дитячого сидіння Cybex, яке розміщене на коричневому шкіряному спортивному сидінні SF90 Stradale з карбоновою спинкою. Софуоглу натискає правою ногою на спеціально подовжену педаль акселератора, щоб розкрутити Ferrari і здійняти густий клуб диму від шин.

Є багато дорослих, які не зможуть впоратися з 986 к.с. гібридного Ferrari та вліпили би суперкар V8 у стінку з шин до того, як змогли б завершити єдиний оборот. Тож у чому секрет Зейна. Ми підозрюємо, що все в генах. Батько — Кенан Софуоглу, колишній мотогонщик, за плечима якого п’ять чемпіонатів світу.

Варто натиснути, щоб перевірити обліковий запис Зейна в Instagram, щоб побачити інші його божевільні витівки, серед яких їзда на кількох дорожніх і ґрунтових мотоциклах, як-от масивний шестициліндровий Honda Goldwing, стрибки на позашляховому баггі, їзда на двоколісному квадроциклі та лосиний тест на мотоциклі Kawasaki потужністю 296 к.с.. Не дивно, що він зібрав понад 1 мільйон підписників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: