Kia Soul підлетів на кілька метрів у повітря після зіткнення з колесом

Підпишись на нас:

Шосе здебільшого є безпечним місцем для водіння, особливо якщо ви дотримуєтеся обмежень швидкості та тримаєтесь на відстані від транспортного засобу попереду. Однак неподалік від Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія Kia Soul перекинувся після того, як потрапив на колесо, що відлетіло у жахливій аварії.

Подробиці

Інцидент був знятий на відеореєстратором Tesla та завантажений у Twitter @Anoop_Khatra. Kia Soul їхав по лівій смузі, намагаючись обігнати старий Chevrolet Silverado. Коли обидва транспортні засоби були майже поруч, у вантажівки відірвалося ліве переднє колесо, яке стало на заваді Kia.

Те, що сталося далі, виглядає як трюк із голлівудського блокбастера, хоча він на 100% реальний. Kia переїхала шину, яка слугувала пружиною і катапультувала автомобіль на кілька метрів у повітря. Під час короткого польоту автомобіль перекинувся, а потім різко приземлився на капот і дах. Через швидкість транспортного засобу він знову перекинувся, опинившись на колесах із серйозними пошкодженнями по всьому кузову, але форма кабіни майже не постраждала.

За словами свідка, водій Kia дивом виліз з-під уламків авто. На щастя, в ДТП не брали участь інші автомобілі. Ми не знаємо, чи колесо відірвалося через неправильно затягнуті гайки, але це було справді невдалим моментом для водія Kia Soul. Важко повірити, що транспортний засіб може підскочити так високо, але в результаті ДТП є свідченням покращення безпеки сучасних транспортних засобів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: