Індивідуальні номерні знаки: скільки коштують і як отримати

Підпишись на нас:

Українські закони дають змогу водіям із числа любителів ексклюзиву роздобути індивідуальні автономери на додаток до номерних знаків державного зразка.

Подробиці

Кількість символів на особливих номерах може варіюватися від трьох до восьми для авто і від трьох до шести – для мото. У написі можуть використовуватися тільки цифри, букви з числами або тільки літери.

Вартість виготовлення “крутих” номерів у гривнях – від ₴300 (три символи). За додавання кожної наступної літери/цифри доведеться доплатити ₴90. Прикрашання номерного знака модною графікою обійдеться мінімум у ₴500. За внесення авто- і мотономера в профільну базу стягується ₴466,44 і ₴266,58 відповідно.

Закріпити “наворочені” номери в момент реєстрації транспортного засобу не вийде: охочим виділитися на дорозі доведеться замовляти виготовлення в сервіс-центрі МВС або в е-кабінеті водія. Виготовлення ексклюзиву може зайняти до 30 днів.

Дивувати оточуючих нестандартними номерами можна виключно на дорогах України. Під час перетину держкордону встановлення номерних знаків держзразка є обов’язковим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: