Toyota подарувала новий позашляховик власнику авто, який був затоплений під час повені

Підпишись на нас:

Ще в 2006 році Марк Міллер купив свій перший новий автомобіль. Це був Toyota Highlander Hybrid, який за наступних 16 років проїхав понад мільйон миль.

Подробиці

Highlander Hybrid був допомогав власнику асфальтобетонного бізнесу буксирувати трейлери та возити інструменти.

Нажаль, після урагану «Іен» у 2022 році цю ідилію було зірвано. Будинок Міллера в Боніта-Спрінгс, штат Флорида, був затоплений, а його Highlander Hybrid став непридатним для подальшого використання. Хоча власник намагався відновити затоплений автомобіль, бо не хотів відправляти його на звалище, але врешті-решт Міллер вирішив запитати команду обслуговування клієнтів Toyota, чи будуть вони зацікавлені ​​в купівлі Highlander для дослідницьких цілей. Деніел Ніколс, який прийняв дзвінок, одразу був заінтригований ідеєю вивчити гібрид з пробігом 1 в мільйон миль.

Toyota подарувала новий позашляховик власнику авто, який був затоплений під час повені

Ніколс також був захоплений історією розказаною власником авто, і він почав ділитися нею з іншими співробітниками Toyota. Зрештою всі в Toyota вирішили, що є лише один правильний курс.

21 січня 2023 року Міллера попросили відвідати його місцевий дилерський центр Germain Toyota з Неаполя. Хоча він не зовсім знав, що відбувається, він припустив, що, можливо, отримає кулер, подібний до того, який дилерський центр подарував йому після того, як він перетнув поріг у 500 000 миль (804 672 км).

Але коли він прийшов туди, там був абсолютно новий Highlander Hybrid Bronze Edition 2023 року з великим червоним бантом на передній частині. Річард Жермен, власник автосалону, вручив Міллеру ключі та подякував йому за те, що він був найлояльнішим клієнтом, якого вони коли-небудь мали.

Toyota подарувала новий позашляховик власнику авто, який був затоплений під час повені

«Це приголомшливо!» сказав Міллер. «Я вражений. Це просто неймовірна річ. Це величезний фінансовий тягар, знятий з мене, тому що я потребував цього, і не міг собі це дозволити».

Міллер планує використовувати свій новий автомобіль для вирішення питань по роботі. Одразу після отримання ключів він сказав, що їде додому, щоб завантажити свої інструменти. Однак це не означає, що про авто не подбають. Першою його покупкою після отримання автомобіля були захисні чохли на сидіння. Щодо того, як він рекомендує іншим допомагати своїм автомобілям пробігати мільйон миль, Міллер каже: «Ніколи не забувайте міняти масло!»

Toyota подарувала новий позашляховик власнику авто, який був затоплений під час повені

1 коментар

  1. Ну да, ну да, власник асфальтобетонного заводу не міг собі дозволити купити нове авто…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: