Продають легендарний спортивний автомобіль 1991 року, який проїхав всього 79000 км

Підпишись на нас:

Усі оригінальні Acura NSX є справді цікавими автомобілями у сфері потужних автомобілів. NSX, про який йде мова, є моделлю 1991 року, і він проїхав 79 000 км, що не так багато, враховуючи його вік.

Подробиці

Цей автомобіль отримав великий набір модифікацій, які зробили його ідеальним для поїздок на трек, але, можливо, не таким комфортним на вулиці.

У списку Facebook Marketplace зазначається, що автомобіль було оновлено новим подвійним дисковим зчепленням, колектором, новою вихлопною системою та радіатором Koyo, щоб шестициліндровий атмосферний двигун працював так добре, як це можливо. Спорткар також оснащений комплектом коліс Enkei і має нові койловери для покращення керованості.

Потім переходимо до зовнішнього вигляду. Попередній власник явно не побоявся заявити про себе і прикрасив автомобіль повним обвісом від Sorcery. Цей набір включає нові розширені крила, індивідуальний передній бампер, привабливі бічні пороги та розширення, а також ефектний бампер, який змінює дизайн спортивного автомобіля. Наче цього було недостатньо, він також був оснащений масивним ковшом даху, не має заднього скла та має високе антикрило.

Honda NSX

Деякі зміни також були внесені в салон, включаючи встановлення блоку керування Spoon ECU, двох нових сидінь Recaro, рульового колеса Memo, навігаційної системи та вимикача батареї.

Honda NSX

Автомобіль зараз знаходиться в Японії і незабаром буде імпортований до Сполучених Штатів. Коли він буде доставлений, продавець хоче дооснастити його новими фарами, гальмами, шинами та рідинами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: