Студенти створили футуристичний електричний купе-позашляховик Mitsubishi Moonstone

Підпишись на нас:

Mitsubishi нещодавно анонсувала низку серійних моделей на наступні кілька років, а це означає, що дизайнери будуть досить зайняті. Остання концепція Mitsubishi, однак, походить не від власної студії дизайну компанії, а від студентів Istituto Europeo di Design (IED), які створюють повністю електричний позашляховик під назвою “Moonstone”.

Подробиці

Мета проекту полягала в тому, щоб створити позашляховик до 2035 року, приділяючи увагу його екологічним характеристикам. Отриманий концепт-кар було представлено сьогодні, 28 березня, на спеціальному заході, проведеному IED у Турині, Італія.

Mitsubishi Moonstone

Mitsubishi Moonstone може похвалитися дводверним кузовом купе-позашляховика із досить компактною площею, великим кліренсом, аеродинамічним силуетом і багатьма рисами стилю Mitsubishi . Передня частина характеризується світлодіодними фарами, що нагадують концепцію Mitsubishi XFC, встановленим на капоті Lidar, повністю закритою решіткою радіатора та вираженим підборіддям на бампері, що не найкраще підходить для позашляхових кутів концепту.

Профіль концепту має виразну скульптуру та здорову дозу пластикового покриття на квадратних колісних арках, із задніми крилами, які є найбільш завантаженою частиною дизайну. Круте переднє лобове скло зливається з бічними вікнами завдяки чорному даху та стійкам, тоді як сильно нахилена лінія даху та заднє скло не будуть виглядати недоречними у спортивному автомобілі. Хвіст має Y-подібні світлодіоди, інтегрований спойлер Ducktail, інше крило, встановлене на даху, і алюмінієвий захисний бортик.

Mitsubishi Moonstone

Загалом, Moonstone може бути реінкарнацією спортивного автомобіля Mitsubishi Eclipse, який більше відповідатиме характеру оригіналу порівняно з поточним компактним позашляховиком Eclipse Cross. IED не надав подробиць щодо повністю електричної силової установки, але пообіцяв «дивовижну продуктивність» і можливість повного приводу.

Mitsubishi Moonstone

Концепція була розроблена міжнародною групою з 18 студентів магістерського курсу з транспортного дизайну 2021/2022 в IED Torino. Команда мала підтримку Mitsubishi та допомогу технічних спонсорів Pirelli, OZ Racing і Lechler, тоді як повнорозмірну модель створили Freeland.car, MINTT, AM Costruzione Modelli, Raitec.

Як і у випадку з усіма концептами IED , Mitsubishi Moonstone не призначений для виробництва, і залишиться одноразовим дизайнерським дослідженням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: