“Весняні” штрафи для українських водіїв від уряду

Підпишись на нас:

Обережна їзда з повним дотриманням ПДР не вбереже від штрафів в Україні, свідчать ініційовані владою нововведення, які наберуть (або вже набрали чинності) цієї весни.

Подробиці

Так, вітчизняні законотворці перейнялися чистотою транспортного засобу. Сума покарання за брудні номерні знаки варіюється від ₴850 при першому виявленні – до ₴1700 при повторному виявленні протягом року.

Крім того, власника замазаних номерів можуть притягнути до “громадського рабства” на строк до 40 годин. Особливо наполегливі “бруднулі” можуть позбутися авто.

Накладення стягнення можливе виключно за наявності фото- та/або відеодоказів “нечитабельності” номерів з 20-метрової дистанції. За відсутності зазначених підтверджень штраф буде визнано незаконним.

Водії, які переміщаються на авто з незаконно встановленими номерами спеціальних служб і відомств, можуть “влетіти” на ₴1700. Покарання в такому розмірі загрожує любителям їзди на номерних знаках ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, ДСНС, Держспецтранспорту, Держспецзв’язку та Нацполіції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: