Компактний французький електричний кросовер з запасом ходу 400 км скоро з’явиться в Україні

Підпишись на нас:

Преміальний компактний кросовер DS 3 E-Tense до весни стане доступним для придбання в Україні. Про це повідомляє офіційний сайт виробника.

Подробиці

DS 3 E-Tense — це розкішний компактний позашляховик, що поєднує передові технології та вишуканість. Це перший на 100% електричний автомобіль від DS Automobiles з акумулятором ємністю 54 кВт/год, який забезпечує запас ходу до 400 км. Він оснащений електродвигуном потужністю 156 к.с. Для отримання 80 % заряду з нуля авто потрібно (підключенні швидкої зарядки) всього 25 хвилин.

DS 3 E-Tense

В плані зовнішніх змін новий DS 3 отримав більші решітки радіатора, фари DS Matrix LED Vision і нові диски від 17-ти до 18-ти дюймів.

DS 3 E-Tense

В салоні сучасна мультимедіа. Є доступ без ключа, клімат в двох зонах, сидіння з підігрівом, датчики для світла і дощу, а також камери спереду і ззаду. Підтримка технологій DS Drive Assist і Park Pilot, адаптивний круїз, автогальмування, розпізнавання знаків, утримання в полосі контроль сліпих зон.

DS 3 E-Tense

Крім електрокросовера DS 3 в Україні буде представлений і з більш звичними 1.2-літровими двигунами, 130 і 155 к.с., і півторалітровим турбодизелем 130 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: