У Києві засвітився рідкісний преміальний кросовер Mercedes Brabus (фото)

Підпишись на нас:

Шукачі сенсацій сфотографували на вулицях української столиці дорогий кросовер преміум-класу Mercedes GLS в оформленні Brabus, відмітними особливостями якого є агресивний дизайн, шикарний інтер’єр і 4-літровий турбо-движок V8 потужністю до 800 “конячок” включно.

Подробиці

В основу випущеного в 2020 році “німця” покладено Mercedes-AMG GLS63. Фахівці студії Brabus доопрацювали пневматичну підвіску, встановили “гучну” вихлопну систему і довели потужність встановленого на оригінал 612-сильного мотора до 800 “конячок” (також є можливість замовити двигун на 700 к.с.)

У Києві засвітився вельми рідкісний преміальний кросовер Mercedes Brabus (фото)

При виборі 700-сильного варіанту відтюнінгований кросовер розженеться до 100 км/год. рівно за 4 секунди. Потужніший движок на 800 к.с. забезпечить розгін з місця до “сотки” за 3,8 секунд.

Крім того, до переліку послуг ательє Brabus включено монтаж карбонового обважування, встановлення спеціальної решітки радіатора і “заниження” корпусу. Авто, що засвітилося в Києві, милує око 24-дюймовими колісними дискаміі Monoblock ZV Platinum Edition.

У салон рідкісного кросовера доморощеним папараці зазирнути не вдалося. З опису послуг студії Brabus випливає, що оздоблення інтер’єру може бути виконано зі шкіри та/або з карбону. Внутрішній вигляд київської машини має виглядати приблизно так:

У Києві засвітився вельми рідкісний преміальний кросовер Mercedes Brabus (фото)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: