У поліції розповіли про особливості замовлення індивідуальних номерних знаків і підстави для відмови у видачі

Підпишись на нас:

Спікери МВС відповіли на найчастіші запитання українців щодо прийдешніх номерних знаків. Наших співвітчизників цікавила процедура замовлення та отримання ексклюзивних автономерів, вартість і строки виготовлення, географія використання та формат подання онлайн-заявки.

Подробиці

Згідно з роз’ясненнями МВС, індивідуальні номерні знаки будуть випускатися на платній основі. Замовник зможе прикрасити номери графічними зображеннями, буквеним написом, комбінацією цифр або цікавим поєднанням чисел і літер. Допустима кількість символів – від 3 до 8. Географія використання – виключно територія України.

Вартість виготовлення – від ₴300 грн (три символи). Додавання кожного наступного знака обійдеться в ₴90. Прикраса номера графікою “затягне” мінімум на ₴500. За закріплення “модних” номерів за конкретним авто стягується плата в розмірі ₴466,44. Та сама послуга для власників мотоциклів оцінена в ₴266,58.

Дозволяється використання літер латинського та українського алфавітів (змішувати букви з різних мов неприпустимо).

У поліції розповіли про особливості замовлення індивідуальних номерних знаків і підстави для відмови у видачі

Замовити “крутий” номерний знак можна шляхом очного відвідування сервіс-центру МВС (термін виготовлення до 10 діб) або віддалено через інтернет (виготовлення протягом 1 календарного місяця).

Алгоритм подання заявки через е-кабінет водія виглядає так:

  • Вхід до е-кабінету => подання заявки на виготовлення => оплата.

Якщо шукана комбінація символів уже зайнята, здобувачеві “модного” номерного знака доведеться придумати іншу. Копіювати дизайн номерів спеціалізованих міністерств і відомств суворо заборонено (такі заявки оброблятися не будуть).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: