ЗМІ назвали причини зниження надійності авто німецького виробництва

Підпишись на нас:

Надійність німецьких авто знижується протягом ось уже понад чверть століття. Така динаміка призвела до того, що машини німецького виробництва майже перестали з’являтися на перших рядках відповідних рейтингів, пише Deutsche Well.

Подробиці

На думку віце-президента J.D. Power Джека Долана, головною причиною зниження надійності є активне впровадження передових технологій. Перехід на інноваційні рішення – задоволення вельми дороге, і автовиробники постають перед вибором: підвищувати ціни на кінцеву продукцію або вишукувати можливість заощадити.

Німецькі бренди пішли другим шляхом і почали застосовувати менш якісні компоненти, агрегати і матеріали, вважає топ-менеджер.

З думкою Долана солідарний продавець ретро-автомобілів з Берліна Буркхард Штайнс, за словами якого економія на матеріалах знизила термін експлуатації сучасних німецьких машин до 15-20 років (водночас продані їм “дідусі”, за умови правильного догляду, можуть працювати “практично вічно”).

Схожу точку зору висловив відставний глава BMW Motorsport Маріо Тайссен. За його словами, ще півстоліття тому думка інженерів і конструкторів була визначальною, тоді як зараз останнє слово залишається за маркетологами.

Німецькі ЗМІ назвали причини зниження надійності авто виробництва ФРН

Про суттєве зменшення витрат на інжиніринг на користь горезвісної “екологічності”, діджитал-технологій та електрифікації журналістам також заявив і член ради директорів Volkswagen Group Томас Ульбріх.

– Масовий перехід на нові силові установки і неперевірене ПЗ негативно позначаються на надійності кінцевої продукції, – резюмував експерт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: