Suzuki анонсувала електромобіль з запасом ходу 550 км

Підпишись на нас:

Концепт-кар Suzuki eVX, представлений сьогодні в Делі, демонструє електричний позашляховик, який буде продаватися на світових ринках з 2025 року.

Подробиці

Концептуальний кросовер має розмір Hyundai Kona (4300 мм завдовжки) і, судячи з дуже обмежених заяв компанії, може бути доступний із подвійним приводом на всі колеса.

«eVX — це повністю електричний концепт позашляховика, створений на основі першого глобального стратегічного електромобіля Suzuki. Його планують вивести на ринок до 2025 року», — кажуть у компанії.

Suzuki EV

eVX — це модель BEV (Battery Electric Vehicle), яка поєднує в собі потужну ДНК Suzuki 4×4 з розширеними функціями останніх електромобілів. Зовнішній вигляд розроблено таким чином, щоб миттєво впізнати позашляховик Suzuki. Крім того, він прагне перенести спадщину бренду 4×4 у нову електричну еру.

Suzuki EV

Єдиною іншою офіційно підтвердженою інформацією є встановлення акумуляторної батареї ємністю 60 кВт/год і з запасом ходу в 550 км за циклом тестування в Індії, що, ймовірно, буде вищим, ніж його рейтинг WLTP.

Повідомляється, що серійна модель буде запущена в січні або лютому 2025 року індійським підрозділом Suzuki. Авто також розробляється для світових ринків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: