У Nissan з’явиться 7-місний компактвен на базі Renault за $10 000

Підпишись на нас:

Компанія Renault випустила компактний мінівен Triber у 2019 році. В основі моделі лягла модульна архітектура CMF-A+, яка раніше використовувалася для створення маленького хетчбека Renault Kwid. Автомобіль непогано продавався на ринку Індії, тому йому вирішили дати друге життя з допомогою марки Nissan.

Подробиці

Компактвен від Nissan отримає аналогічний 7-місний салон, а також запозичить у того певні риси дизайну та силові агрегати.

У Nissan з'явиться 7-місний компактвен на базі Renault за $10 000

Передбачається, що з точки зору екстер’єру новинка «Ніссан» виявиться схожою на компактний «паркетник» Magnite і буде оснащена: цифровою комбінацією приладів, інформаційно-розважальною системою із сенсорним екраном та можливістю підключення Apple CarPlay та Android Auto, розеткою для зарядки 12 В для третього ряду, електричними склопідйомниками спереду та ззаду, задніми датчиками паркування, а також подушками безпеки та системами ABS з EBD.

Приводити в рух новий MPV Nissan чекає літровий бензиновий атмосферник і «наддувний» агрегат з аналогічним робочим об’ємом. Потужність першого становитиме 72 кінські сили та 98 Нм, тоді як другого – 100 к.с. та 160 Нм. Як трансмісія виступить механічна коробка передач або «робот».

У Nissan з'явиться 7-місний компактвен на базі Renault за $10 000

У продаж 7-місна новинка Nissan має надійти до кінця 2023 року. Скільки вона коштуватиме поки що невідомо, але за її родича Renault Triber зараз просять приблизно 10 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: