В порушників законодавства конфісковують автомобілі та передають на позиції ЗСУ

Підпишись на нас:

Збройні сили України на всіх позиціях фронту потребують власного транспорту, а як відомо, це задоволення не з дешевих. Тому владою було прийнято рішення про конфіскацію автомобілів на користь ЗСУ.

З 24 лютого 2022 року по сьогодні на фронт відправили десятки тисяч авто. Але на передовій транспорт стає непридатним вже за тиждень, тому його постійно потрібно оновлювати. Як повідомляється, Київська митниця передала військовим три легкові автомобілі. Автомобілі компанії BMW X3, Mercedes-Benz C-class та Volkswagen Golf тепер будуть допомагати на фронті. Ці моделі були конфісковані на користь держави в рамках судових позовів про порушення митних правил.

“Автомобілі було конфісковано на автопарк Київської митниці. Тепер їх буде доставлено нашим захисникам для виконання бойових завдань”, – повідомляють у відомстві.

За рік Київська митниця конфіскувала у порушників законодавства та передала силам оборони близько 40 транспортних засобів.

1 коментар

  1. Чи доходять цы експроприйовані джипи, неджипи до фронту – це поки що питання таке.
    А от у тилу практично кожен окремий вояк, у нас в місцевості міській, який служить, на цих машинах окремо курсує. Але ж тута поки що вже більше року фронту й близько не було й нема.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: