Топ 3 кросовери, що користуються попитом найменше

Підпишись на нас:

На українському авторинку найбільшою популярністю користуються кросовери, що займають другу позицію після позашляховиків. Ці автомобілі бюджетні, мають непогану прохідність, комфортні та практичні. На перший погляд в Україні затребувані всі кросовери, але як виявилося є моделі, що можуть чекати на свого нового власника місяцями.

Пропонуємо проаналізувати 3 кросовери, що купуються найрідше.

Kia Sportage II

Топ 3 кросовери, що користуються попитом найменше

В середньому ціна даної автівки становить від $7500 до $9000. Авто має несучий тип кузова і, на відміну від свого попередника, повний автоматизований привод. Автомобіль став більш габаратнішим, в середині кросовера багатофункціональна “начинка”. Кіа має 200 міліметровий кліренс, що забезпечує непогану прохідність.
Цікаво, що відсутність попиту на авторинку пов’язана в першу чергу не з технічними характеристиками автомобіля, а з непоказним дизайном. Деякі водії скаржаться і на МКПП, і на АКПП. Як відомо, “автомат” швидко перегрівається та має не дуже надійну електроніку, а “механіка” отримала слабкі зчеплення, вал та шестерні. Ну і звісно – корозія, що очікує на власника авто під днищем.

Peugeot 4007

Топ 3 кросовери, що користуються попитом найменше

Анонсований у 2007 році кросовер є аналогом Mitsubishi Outlander XL. Дітище французької марки коштує близько $9000. Водії полюбляють авто за просторий салон з третім рядом сидінь, непогану керованість, приємний дизайн та енергоємну підвіску. Також водії відзначають гарну прохідність. Але попиту на авторинку автомобіль не має, адже українці віддають перевагу оригінальному Mitsubishi Outlander XL, а не його копії.

Renault Koleos I

Топ 3 кросовери, що користуються попитом найменше

В Україні автомобіль коштує близько $9000. Ціна середня, але це не приваблює українських водіїв. І хоча модель має гарні відгуки, якісну комплектацію, проте перевагу віддають іншим позашляховикам. Окремі власники скаржаться на електроніку кросовера, що є абсолютно обгрунтовано. Адже автомобіль чутливий до вологи, що призводить до збою в роботі систем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: