Нерухомий Bugatti Chiron вартістю 3 млн. євро визвав ажіотаж в бідній Гані

Підпишись на нас:

У Гані визвав фурор Bugatti Chiron, вартість якого понад три мільйони євро. На короткому відео в Instagram двоколірний Bugatti Chiron стоїть на перехресті і не рухається. Кілька чоловіків намагаються штовхнути гіперкар потужністю 1500 к.с., але цей план провалюється. В іншому короткому ролику Chiron стоїть на тому ж місці, накритий автомобільним чохлом.

Що трапилось

Зовні Bugatti неушкоджений, і технічна несправність теж малоймовірна. Причину зупинки швидко встановили коментатори під відео в  інстаграм. Вони заявляють, що у Bugatti нібито був порожній бак, або просто залили неякісне паливо. Цю тезу також підтверджує той факт, що дороге авто, того ж дня, було помічене на заправці, де й викликало неабиякий ажіотаж.

Автомобілі Bugatti нечасто можна зустріти в будь-якій частині світу, особливо в такій бідній країні, як Гана. Хоча Гана вже багато років не є однією з найбідніших країн нашої планети, суперспортивні автомобілі чи навіть гіперкари є абсолютним винятком у західноафриканській країні.

Bugatti, про який тут йдеться, належить успішному бізнесмену Осей Кваме, який є генеральним директором компанії «Intear Firm Ltd» і подарував собі Chiron (1500 к.с. і 420 км/год максимальна швидкість) на своє 60-річчя. Його він придбав у лютому 2022 року у німецького автодилера «Hollmann International». Осей Кваме є великим шанувальником автомобілів, окрім цього суперкара в нього кілька Rolls-Royce та Ferrari.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: