Показали, як міні-фургон Suzuki заїхав в перероблений Mercedes Sprinter

Підпишись на нас:

Мікроавтобуси Mercedes-Benz Sprinter славляться своєю універсальністю та модульністю, що робить їх ідеальною базою для автобудинків. Але з точки зору простору, чи достатньо вони великі, щоб вмістити ще один фургон всередині. Відео з TFLnow на YouTube має на меті відповісти на це питання.

Подробиці

У відео досліджується будинок на колесах на базі Mercedes Sprinter під назвою Adventure Wagon. Цей фургон унікальний тим, що він має гусеничну систему на підлозі і стінах, що робить його супермодульним.

Перша частина відео розповідає про різні аспекти фургона та про те, що робить його таким особливим. Є задні сидіння, які пересуваються, і їх можна розмістити там, де вам потрібно. Є платформа для сну з товстим м’яким матрацом зверху та місце для зберігання, яке розстібається, щоб ви могли зберігати речі над місцем сну. Фургон ідеально створений для пригод вихідного дня , будь то катання на гірських велосипедах або лижах.

У другій частині відео команда TFL знімає все з фургона, щоб побачити, скільки часу їм потрібно, щоб перетворити його на вантажний фургон. Вони роблять це, щоб показати, як легко змінити налаштування Adventure Wagon. Потрібно лише близько 15 хвилин.

І, нарешті, найцікавіша частина відео: заїзд фургона Suzuki Every у Sprinter. Фургон Suzuki — це японський фургон кей, імпортований прямо з Японії. При цьому виникло кілька труднощів, наприклад, бампер торкається нижньої частини пандусів, а дах фургона Sprinter зачіпається за дах фургона Suzuki, коли він рухається далі всередину.

Зрештою, авторам відео майже вдається протягнути фургон Suzuki повністю всередину фургона Sprinter, лише невелика його частина стирчить назовні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: