Tesla оштрафували на 2 млн. долларів через завищення запасу ходу своїх електромобілів

Підпишись на нас:

Реклама чотирирічної давності завдала для компанії Tesla нових збитків. З виробника електромобілів стягнули штраф у розмірі 2,23 мільйона доларів США на третій день нового року.

Подробиці

Щойно антимонопольне агентство Південної Кореї оштрафувало компанію Tesla та її південнокорейську дочірню компанію на суму до 28,5 трлн вон (приблизно 2,23 мільйона доларів США) за ймовірну оманливу інформацію в рекламі, опубліковану Tesla в серпні 2019 року.

Корейська комісія з справедливої ​​торгівлі (KFTC) вважає, що реклама Tesla містить «недостовірну інформацію» заявляючи, що її електромобілі можуть проїжджати щонайменше кілька сотень кілометрів.

В KFTC Південної Кореї заявили, що:

«Дальність переміщення, згадана в рекламі, може бути реалізована лише при середній температурі та в межах міста. За інших умов дальність поїздки буде меншою, а за нижчих температур фактична дальність поїздки впаде на 50,5 %.”

Хоча сума штрафів досить велика, це лише крапля в морі для Tesla, яка продала понад 1,3 мільйона автомобілів у 2022 році.

Це не перший раз, коли Tesla звинувачують у неправдивій пропаганді, але попередні звинувачення в основному стосувалися автопілоту електромобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: