Ютубер залишив офіціантці в якості чайових автомобіль Toyota Corolla

Підпишись на нас:

«Містер Біст» — одна з найвідоміших онлайн-персон у світі, і він відомий переважно екстравагантними роздачами подарунків. У цьому конкретному випадку він дарує в якості чайових офіціантці машину Toyota Corolla, після того, як вона обслуговує його стіл.

Подробиці

На жаль, на цьому історія не закінчується, тому що в цьому конкретному випадку автомобіль затягнутий в плівку, прикрашену логотипом компанії з виробництва шоколадних батончиків Mr. Beasts. Це не сподобалося багатьом, хто подивився відео, через те, що офіціантка тепер по суті повинна рекламувати його компанію, керуючи автомобілем.

Ютубер залишив офіціантці чайові в вигляді автомобіля Toyota Corolla

Проте Джиммі Дональдсона, це справжнє ім’я блогера, мало хвилюють подібні коментарі. Містер Біст вже не перший раз творить щось подібне. Нещодавно він заплатив 1000 людям за операцію з відновлення зору і видалення катаракти.

Минулого року Дональдсон роздав близько 3,2 мільйона доларів разом із приватним літаком і приватним островом, згідно з відео, опублікованими на YouTube. Там у нього близько 139 мільйонів підписників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: