Passat B5 з пробігом 1 200 000 км: розкрито таємницю довголіття автомобіля

Підпишись на нас:

Вражаюча історія поширюється мережею інтернет – Passat B5 1.9 з Бельгії має на одометрі майже 1 200 000 км. Як зазначає власник, жодного капітального ремонту авто не потребувало. Власник Passat є взірцем того, як потрібно вірно та вчасно обслуговувати автомобіль, що як результат продовжило життя сталевого друга.

Ян, власник Passat, придбав авто в 2001 році. За професією Ян таксист, тому зрозуміло, що автомобіль експлуатується щодня.

Ян пильнує технічний стан своєї машини, тому не дивно що вона має відмінний стан. Регулярна заміна моторної оливи та фільтрів, зміна ременів та регулювання рівня рідини і це не весь перелік своєчасних процедур.

На даний момент авто у Яна перебуває 22 роки і за цей час капітального ремонту не мало. Враховуючи специфіку роботи, то це вражаюче.

Ян власним прикладом довів, що своєчасне обслуговування та правильна експлуатація роблять майже неможливе – пробіг Passat B5 1.9 складає 1 200 000 км.

Крім того ця історія доводить, що Passat, при належному відношенні, є досить надійним автомобілем. Під капотом авто знаходиться потужний двигун, що економно витрачає паливо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: