Бюджетна новинка Chevrolet Aveo вже в продажу

Підпишись на нас:

Новинка від Chevrolet Aveo вже у продажі на авторинку. Хетчбек нового покоління презентовано в Мексиці, згодом буде представлено версію в кузові седан.

Модель відрізняються решіткою радіатора з простою оптикою, яка візуально з обох боків з’єднана хромовою лінією, що зустрічається на центрі з логотипом марки. Внизу розташований стилізований трапецієподібний повітрозабірник. Хромовані елементи акцентами розташовані на підвіконній лінії, дзеркалах заднього виду та дисках коліс. Повільна лінія кузова додає авто елегантності, а обрамлення віконних ліній додають вишуканості.

Бюджетна новинка Chevrolet Aveo вже в продажу

Салон здивує високим комфортом та багатофункціональністю. Триспицеве кермо та 8,0-дюймовий дисплей мультимедійної системи мають кардинальні відмінності від попередньої версії.

Бюджетна новинка Chevrolet Aveo вже в продажу

Базова версія має 6 подушок безпеки та індикатор ременя безпеки на всіх сидіннях. Звісно, що комплектація має камеру заднього виду, задні датчики паркування та система контролю тиску у шинах.

Новинка від Chevrolet Aveo під капотом містить 1,5-літровий бензиновий чотирициліндровий двигун з віддачею 98 к.с. та 142 Нм крутного моменту. Стандартна версія має шестиступінчасту механічну коробку передач, а люкс версія — працює з варіатором.

Прем’єра відбулася в Мексиці, де ціна хетчбека становить від 16 300 до 17 900 доларів. Якщо порівнювати з Kia Rio за 17 940 доларів, то це достатньо приємна вартість.

В цьому році новинка буде представлена на авторинку Латинської Америки та на Близькому Сході.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: