Флагманський седан Hyundai отримав функції, які є в Mercedes S-Class і BMW 7

Підпишись на нас:

Сьоме покоління Grandeur, що є внутрішньою назвою Azera, який продавався в Північній Америці до 2016 року, було представлено в жовтні 2022 року як флагманський седан Hyundai. Зараз він доступний на певних ринках, зокрема в Кореї. Через кілька місяців після презентації, Hyundai висвітлює кілька аспектів седана в серії відеороликів, які демонструють технології, безпеку, комфорт і розкішні характеристики нової моделі, яка може похвалитися вражаючим рівнем розкоші та вишуканості, конкуруючи навіть з брендом Genesis.

Подробиці

Щедре оснащення Hyundai Grandeur включає в себе деякі функції, які ми звикли бачити лише в седанах преміум-класу, таких як Mercedes S-Class і BMW 7-Series.

Одним із них є Remote Smart Parking Assist, який дозволяє автомобілю самостійно в’їжджати та виїжджати з місць паркування, без необхідності перебування водія всередині. Як випливає з назви, системою можна дистанційно керувати за допомогою ключа, переміщаючи модель туди-сюди в обмеженому просторі.

Зовнішній дизайн нового Grandeur характеризується футуристичними світлодіодними смугами на всю ширину спереду та ззаду, елементом, який широко використовується в модельному ряді Hyundai. Передня світлова смуга об’єднує покажчики повороту та денні ходові вогні, тоді як фактичні промені фар розташовані нижче на передньому бампері. Hyundai використовує все зовнішнє освітлення автомобіля для функції «Dynamic Welcome Light».

В салоні є багатокольорове освітленню, яке пов’язане з цифровим салоном та декількома функціями автомобіля. Водійське сидіння пропонує функції масажу в області тазу та спини, а заднє сидіння можна відкинути для більш комфортної поїздки.

Інші розкішні особливості включають панорамний люк у даху та дверні ручки, які виїжають автоматично, коли водій і пасажири наближаються до автомобіля. Але якщо вам остання функця не потрібна, то завжди можете вибрати ручне керування через налаштування інформаційно-розважальної системи. Grandeur також сумісний із цифровим ключем, що означає, що ви можете використовувати свій смартфон, щоб увійти та завести автомобіль, якщо забудете справжній ключ. Все, що вам потрібно зробити, це використовувати датчик NFC вашого смартфону, щоб розблокувати автомобіль і поставити його на бездротову зарядну панель, щоб запустити двигун.

Grandeur розташований над нещодавно оновленими седанами Sonata, Elantra та Accent/Verna в асортименті Hyundai. Маючи довжину 5035 мм, модель трохи більша, ніж BMW 5-Series і Mercedes E-Class, і дуже схожи наKia K8 / Cadenza . У Кореї Hyundai Grandeur доступний з:

  • гібридним 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом;
  • 2,5-літровим 4-циліндровим атмосферним двигуном;
  • 3,5-літровим V6 на бензині та зрідженому газі, які виробляють до 295 к.с. (221 кВт / 300 к.с.) у найпотужнішій комплектації.

Якщо ви живете в Південній Кореї, ви вже можете замовити Hyundai за ціною від ₩37 850 000 ($29 175) до ₩52 640 000 ($40 576) залежно від комплектації та варіантів трансмісії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: