При купівлі дорого особняка покупцеві безкоштовно пропонували Aston Martin, Bentley або McLaren

Підпишись на нас:

Виклик для усіх мультимільйонерів і мільярдерів. Якщо у вас є понад 16 мільйонів доларів на нову нерухомість у Беверлі-Хіллз, то прийдеться вибрати між чотирма екзотичними автомобілями, які будуть включені безкоштовно, якщо ви виберете цей будинок.

Подробиці

Розташоване за адресою 12945 Mulholland Drive, це приголомшливе помешкання займає 9500 квадратних футів і має 5 спалень і 7 ванних кімнат. Відповідно до списку на Redfin, якби він був придбаний до 1 квітня, покупець міг би вибрати між отриманням безкоштовного Bentley Bentayga EWB, Aston Martin DBX 707, McLaren GT або Aston Martin Vantage.

При купівлі особняка у Лос-Анджелесі покупцеві безкоштовно діставався Aston Martin, Bentley або McLaren

Хоча це може звучати просто як щедра пропозиція від забудовника нерухомості, насправді є дуже вагома причина, чому дорога безкоштовна пропозиція пропонується, щоб допомогти залучити покупців. З 1 квітня будинки, продані в Лос-Анджелесі вартістю понад 5 мільйонів доларів, будуть обкладатися новим податком на передачу нерухомості у розмірі 4%, а ті, що продаються вартістю понад 10 мільйонів доларів, обкладатимуться податком у розмірі 5,5%, який повинен сплатити продавець.

При купівлі особняка у Лос-Анджелесі покупцеві безкоштовно діставався Aston Martin, Bentley або McLaren

Новий податок був прийнятий після того, як його підтримали 57% виборців. Міська влада каже, що кошти, зібрані від «податку на особняки», підуть на користь проектам доступного житла та нададуть ресурси орендарям, яким можуть залишитися бездомним.

У розмові з KTLA5 Керрі Енн Салліван з Pardee Properties сказала, що податок може вплинути на весь ринок нерухомості та на продавців, забудовників і співробітників.

Що стосується нерухомості за адресою 12945 Mulholland Drive, то вона має привабливий дизайн з цікавим парадним входом викладеним дерев’яними панелями та величезними скляними дверима. Внутрішня частина будинку простора, звідки відкривається приголомшливий вид на Лос-Анджелес. Також є пейзажний басейн, різні зони відпочинку на відкритому повітрі, тренажерний зал, театральна кімната та гараж під будинком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: